Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

-Ai si tu candidoza bucala?

Candidoza este cauzata de ciuperca Candida albicans , pe care toti o avem in noi inca de la nastere , in special in tractul digestiv si in cavitatea bucala.Ea se declanseaza insa ,doar in anumite conditii favorabile dezvoltarii acestei ciuperci..
De -a lungul vietii unui om,fiecare are mai mult sau mai putin de-a face cu o forma de candidoza bucala.
Multi dintre noi ,care nu cunosc semnele si simptomele acestei boli, pot sa nici nu reralizeze ca au asa ceva.Intr-o forma usoara ,boala poate fi asimptomatoca.
Cum poti sa vezi daca ai si tu candidoza bucala, daca boala nu prezinta nici un fel de simptome?
Foarte simplu, iti examinezi limba la oglina.Daca observi ca ai pe limba portiuni de culoare mai alba, ar trebui sa te adresezi medicului , pentru mai multa siguranta.Cu cat boala este depistata mai repede ,se vindeca mai usor.
Daca vrei sa eviti oarecum astfel de neplaceri, fii foarte atent cu utilizarea antibioticelor si anticonceptionalelor!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one