Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

-Este candidoza bucala un real pericol?

ATENTIE! Daca tii cu adevarat la sanatatea si la viata ta, ai face bine sa urmaresti cu maxima atentie acest site de la cap la coada, indiferent de dizgratia sau repulsia pe care ti le provoaca!.Chiar daca pana acum tu nu te -ai confruntat cu asa ceva,boala aceasta este un potential pericol pentru oricare dintre noi.Ciuperca care o provoaca se instaleaza in corpul nostru inca de la nastere, dar ataca numai intr-un mediu care o favorizeaza.Un om informat este mai puternic decat unul ignorant!

Da, CANDIDOZA poate fi un PERICOL REAL daca nu este tratata la timp.
Statisticile arata ca la autopsiile celor decedati din cauza CANCERULUI,la un procent de 90%, s-a descoperit si ciuperca Candida albicans.
Ciuperca Candida albicans, care provoaca CANDIDOZA, are culoarea albicioasa ca si tumoarea canceroasa.
Dupa ultimele teorii medicale, intre CANCER si CANDIDOZA exista o stransa legatura.
Orice CANDIDOZA netrata la timp se agraveaza si se poate transforma in CANCER!

CONCLUZIE: Daca descoperiti ca aveti CANDIDOZA,tratati-o cat mai urgent si cu cea mai mare atentie, pentru a nu o lasa sa se cronicizeze si sa degenereze in CANCER!
Daca neglijati candidoza si se cronicizeaza ,pentru a scapa de ea va trebui sa tineti un regim foarte de strict, care va va obliga sa renuntati la foarte multe din placerile culinare actuale.Orice abatere va agrava boala si va intarzia insanatosirea.
Eficacitatea si durata vindecarii depind foarte mult de aceasta dieta atat ca durata cat si componenta.
ATENTIE!candidoza neglijata sau scapata de sub control, se poate transforma intr-un ucigas feroce!

Ti se pare de interes acest subiect?

da (58 | 91%)
nu (2 | 3%)
 
 
Daca vrei sa afli mai multe informatii sau sa interrelationezi cu alti vizitatori ,poti sa intri pe forumul vizitatori de mai jos si sa postezi mesajele dorite.Pentru acces pe forum dai clic pe forum vizitatori ,apoi te loghezi cu numele si parola.
Iti uram vizionare placuta si multa sanatate!

Forum vizitatori

Creat 12/10/2010 21:33:00 | Ultima modificare 01/15/2014 23:33:18
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one