Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

-Galerie foto

Dupa cum vedeti si in imaginile de mai jos ,nu este de gluma cu candidoza!
Scopul acestor imagini nu este acela de a va crea repulsie sau teama ,ci este unul informativ, dar si educativ. Ele ar trebui sa va dea serios de gandit . Aceasta boala este un potential pericol pentru sanatatea si viata dumneavoastra .Nu este cazul sa o neglijati sub nici o forma, sau mai grav sa o ignorati, pentru ca ea nu se vindeca de la sine ,si va poate crea cele mai mari necazuri.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one