Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Care sunt cauzele ?

Cauzele candidozei pot fi mai multe si de aceea nu pot fi depistate prea usor.Cu toate astea ele trebuie cunoscute pentru a putea fi inlaturate.In caz contrar tratamentul nu va fi unul eficient.
Printre cauzele care duc la aparitia candidozei amintim:
-Una din cele mai intalnite cauze este abuzul de antibiotice sau de medicamente.
-Alimentatia incorecta:excesul de zahar si produse zaharoase,de produse pe baza de drojdie, sau pe baza de gluten,de proteine animale ,toate acestea fiind principalele surse de hrana ale candidei.
-Mancarea procesata(distrugerea enzimelor , vitaminelor si sarurilor minerale )
-Stresul
-Varsta prea frageda sau prea inaintata(sistemul imunitar in formare sau slabit)
-Existenta unor boli acute sau cronice
-Sistemul imunitar slabit sau in formare(cazul bebelusilor)
-Infectiile
Atentie la modul de utilizare a antibioticelor! Acesta constituie una din cele mai intalnite cauze.Multa lume apeleaza prea usor la antibiotice si atunci cand nu este cazul.Ele pot sa-ti salveze uneori viata cand ai infectii cu bacterii. Dar impotriva gripei sau racelii ,cum sunt ele deseori folosite nu au nici un efect, pentru faptul ca acestea sunt provocate de virusuri si nu de bacterii.In schimb utilizarea antibioticele , in special cele de spectru larg, sau luate pe o duta prea indelungata,pot declansa candidoza , care la randul ei poate fi la radacina celor mai multe boli ,inclusiv cancerul.
Iata cum o greseala sau abuz, ne pot aduce in cele din urma chiar si moartea.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one