Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Cat timp dureaza tratamentul?

Ar trebui sa afli inca de la inceput ca eu nu sunt dintre aceia care-ti promit cu usurinta o vindecare simpla, rapida si de lunga durata, pentru simplul motiv ca aceasta este conditionata de mai multi factori care pot sa difere de la caz la caz, cum ar fi :stadiul de evolutie a bolii, severitatea, persistenta, sau recurenta bolii, nivelul de imunitate al organismului , corectitudinea si strictetea dietei, calitatea si cantitatea apei pe care o bei,stilul de viata si modul cum reusesti sa eviti stresul.
Si nu in ultimul rand,durata vindecarii depinde si de corectitudinea tratamentului si modul de tratament utilizat.Un tratament alopat ,vizeaza de obicei efectul si se face pe o durata mai scurta, dar rezolvarea nu este si una de durata , in timp ce un tratament naturist vizeaza de obicei cauza , se face intr-un timp mai indelungat , dar este o rezolvare pentru mai lunga durata.
Un tratament complet se face atat extern cat si intern .
Un tratament nu poate sa fie eficient decat in cazul unei abordari multiple care sa includa:
1.Refacerea echilibrului dintre bacteriile bune si rele din corp, prin utilizarea unor antifungice care diastrug bacteriile rele in exces si a unor probiotice care refac bacteriile bune .
2.Refacerea florei intestinale si intarirea sistemului imunitar
3.Curatarea organismului de micotoxinele eliminate de candida in exces.
4. Eliminarea factorilor de risc care au cauzat boala.
5.O dieta alcalina foarte stricta care sa readuca organismul excesiv de acid la nivelul sau de alcalinitate normala de 7, 35-7,4.
Vindecare va fi de durata ,daca vei elimina chiar si dupa tratament cauzele care au provocat aceasta afectiune , precum si factorii de risc care pot provoca revenirea bolii.
Eu iti impartasesc doar din experienta pozitiva acumulata de mine, iar daca vei respecta cu strictete cele amintite mai sus,vei vedea cum simtomele organismului tau si semnele de pe limba se vor stabiliza ,apoi se vor diminua de la o zi la alta ,pana cand vei scapa definitiv de candidoza bucala. Cu cat dieta va fi una mai stricta, termenul de vindecare va fi mai redus.
Atentie ! Te avertizez ca nu este deloc usor sa tii o astfel de dieta, dar fara ea nici un tratament nu poate sa dea rezultatele asteptate.
Retine insa ca organismul tau este proiectat sa rezolve si singur problemele de sanatate care apar. Tu trebuie doar sa-l ajuti sa-si faca functia.
Nu-mi mai ramane decat sa-ti urez sa ai vointa, rabdare si multa incredere.
In continuare succesul mai depinde doar de tine!
Insanatosire grabnica si de cat mai lunga durata!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one