Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Ce este candidoza?

Candidoza bucala este o infectie a organismului uman cu ciuperca Cndida Albicans ,care se dezvolta la nivelul gurii , limbii si gatului.
Aceasta ciuperca exista in corpul oricaruia dintre noi , facand parte din multiplele microorganisme care alcatuiesc flora intestinala.
In conditii normale, intr-un organism sanatos , ea este tinuta sub control de sistemul nostru imunitar, fiind inofensiva.
Doar la bebelusi, unde sistemul imunitar este inca in formare,ea poate sa creeze unele probleme, dar se trateaza foarte usor.
Daca sistemul imunitar este slabit din diverse cauze ,atunci candida scapa de sub control si se inmulteste excesiv, creand probleme mari de sanatate, datorita numeroaselor micotoxine pe care le elimina in organism .
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one