Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Cui ar trebui sa ma adresez?

Asa cum este firesc in primul rand te adresezi medicului de familie.Daca acesta nu te poate ajuta prea mult, normal ar fi sa ajungi la un medic specialist.Aici va trebui sa alegi dintre mai multe specialitati, deoarece candida este o afectiunede care se afla la granita dintre mai multe specialitati medicale:ORL,gastro-enterologie, boli infectioase,dermatologie,ginecologie,stomatologie.Alege unul recomandat chiar de medicul de familie,sau dupa inspiratia ta, dar vezi sa nu patesti si tu ca cel care a fugit dupa mai multi iepuri si pana la urma nu a mai prins nici unul.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one