Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Cum evolueaza ?

La inceput se dezvolta sub forma de celule ovale cu inmuguriri.Acestea acopera papilele gustative de pe limba, iar pacientul are senzatia ca si-a pierdut gustul.Asta este primul stadiu de ciuperca.Daca boala este depistata in acest stadiu este mai usor de vindecat.
Dupa ce se inmulteste , se formeaza structuri alungite ramificate si ciuperca se transforma in fungii.Acesta este un stadiul mai avansat al bolii si se trateaza mult mai greu.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one