Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Cum se declanseaza ?

Indiferent care a fost cauza , candidoza se declanseaza doar atunci cand in intestinele noastre se rupe echilibrul dintre bacteriile bune si bacteriile rele.Atunci candida scapa de sub control si se declanseaza boala.
La omul cu un sistem digestiv sanatos, bacteriile bune din flora intestinala sunt in proportie de 85%, iar cele rele in procent de doar 15%.Cata vreme organismul este sanatos , bacteriile rele sunt tinute sub control de cele bune.Ciuperca candida este si ea intr-un echilibru de 1:1 mlion cu bacteriile bune . Aceasta este starea de normalitate a organismului. Daca numarul de bacterii bune se diminueaza din diverse cauze ,echilibrul dintre bacteriile bune si rele se rupe, bacteriile rele scapa de sub control si incep sa se inmulteasca excesiv profitand de aceasta oportunitate si ocupand locul lasat liber de bacteriile bune.Acest dezechilibru dintre bacteriile bune si rele ,favorizeaza inmultirea si transformarea ciupercilor candida in fungii.Fungiile sunt niste organisme microscopice alcatuite dintr-o masa de filamente. Cand fungiile se dezvolta aceste filamente devin vizibile si in cazurile unei boli cronicizate ,pot ajunge si la cativa centimetri. Datorita micotoxinelor pe care fungii le elimina in intestine, radacinile fungiilor perforeaza mucusul protector al peretilor intestinelor . Odata ce bariera intestinala a fost perforata,prin gaurile formate trec tot felul de microbi,toxine, bacterii, ciuperci si deseuri de mancare nedigerata, care se raspandesc in tot organismul prin circuitul sangvin si cel limfatic,producand tot felul de afectiuni ,in functie de zona unde acestea ajung. Datorita trecerii acestora si in sange , simptomele vor fi foarte multe si diferite , fiind astfel greu de depistat diagnosticul corect. Prin invadarea organismului cu candida, apar numeroase probleme de sanatate precum:artrita, autism, urticarie,maini si picioare reci,pierderea memoriei,dureri musculare,astm,dureri de cap,impotenta,insomnie,sau chiar si cancer.Astfel se confirma si noua teorie medicala a Dr. Simonchini care sustine ca si cancerul este tot o ciuperca.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one