Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Este cazul sa ma alarmez?

Candidoza este o boala foarte parsiva pentru ca apare ca din senin, evolueaza destul de rapid si are un potential de distrugere inimaginabil. Daca nu este luata in serios se cronicizeaza si produce foarte multe afectiuni ,putand provoca inclusiv cancerul.
In concluzie nici nu mai trebuie sa va spun ca trebuie sa o tratati cu toata seriozitatea si responsabilitatea. Pana la urma, odata cu aparitia ei,va este pusa in joc nu doar sanatatea ci si viata.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one