Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

In ce conditii se dezvolta?

Ciuperca candida ,care produce afectiunea numita candidoza,se dezvolta intr-un mediu unde intalneste anumite conditii de temperatura si umiditate. Ea agreaza locurile umede si calde , unde temperatura lor optima pentru dezvoltare este intre 25 si 37 grade celsius.Fiind niste plante fara clorofila , ciupercile traiesc ca parazite si se inmultesc prin spori.Se hranesc cu cele mai multe componente din hrana pe care o consuma organismul uman care le gazduieste. Printre preferintele sale se numara zaharul si produsele zaharoase, produsele pe baza de drojdie, precum painea si pastele fainoase, cele pe baza de gluten si proteinele animale(carne, branza,lapte, oua).
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one