Si eu sunt unul din milioanele de oameni de pe planeta asta care a avut de-a face cu aceasta boala, care se dezvolta discret si in liniste, de multe ori fara nici cele mai mici simptome, dar care ignorata poate sa faca ravagii.
Tot ce am postat pe acest site sunt invataminte pe care le-am capatat nu doar din carti ci si din experienta mea practica in lupta impotriva candidozei.
Daca ai nefericirea sa te pricopsesti si tu cu aceasta boala, te sfatuisc sa nu o ignori si sa o tratezi de urgenta si cu maxima responsabilitate , daca nu vrei sa se cronicizeze si sa dea complicatii mult mai grave.
Celor care se confrunta in prezent cu candidoza le urez sa scape de ea cat mai curand,iar celorlati sa incerce sa previna pe cat posibil aparitia ei.
Va urez la toti multa sanatate si sa aveti grije de ea ca-i mai scumpa decat toate!
 

Scapa urgent de candidoza daca nu vrei sa scape ea de tine!

 

Unde poate sa apara ?

Candidoza se poate dezvolta in zonele mucoaselor(gura,limba , esofag si intregul tract digestiv pana la intestine) si ale tegumentelor care acopera corpul sau diverse organe interne.
Evolutia bolii porneste de obicei din intestine si in cazul in care nu este tratata , sau este tratata necorespunzator,ciuperca se inmulteste necontrolat si migreaza catre cavitatea bucala.
Cand se instaleaza pe limba , se pot observa si cu ochiul liber niste pete albicioase.
Acesta este un prim semnal de alarma care nu trebuie ignorat ,pentru ca boala nu trece de la sine. Ea are niste cauze care trebuiesc aflate si eliminate.In caz contrar boala evolueaza si poate crea mari complicatii.
Tract digestiv
Ansamblu al organelor cavitare ale aparatului digestiv. Incepand de sus in jos, se disting: cavitatea bucala, faringele, esofagul, stomacul, intestinul subtire (duodenul, jejunul, ileanul), colonul - care se termina prin sigmoid - rectul si anusul.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one